Hei satavarmasti kotimainen brändi!

Onko sinulla kotimainen brändi ja valmistat tuotteesi satavarmasti Suomessa? Jos pääkohderyhmäsi on aikuisten muoti ja pukeutuminen, sinulla on aktiivinen some, ajassa mukana oleva ammattimainen brändi ja olet täysipäiväinen yrittäjä, hae ihmeessä mukaan Suomikkiin!

Suomikki on kuuden kotimaisen yrityksen perustama yhteisö; perustajajäseninä Kiedo, Hujaus, Ommellinen, Kaino, FeelK ja Anette Ahokas Design. Suomikin tavoitteena on vahvistaa ja ylläpitää kotimaista valmistusta, luoda työllisyysketjuja Suomeen, tarjota asiakkaalle mahdollisuus löytää yhdestä paikasta kotimaiset Suomessa tuotteensa valmistavat brändit ja voimistaa yritysten välistä yhteistyötä ja verkostoitumista.

Suomikki-brändeiltä edellytetään satavarmasti kotimaista valmistusta kaikkien tuotteiden osalta (tuotannon materiaalit voivat tulla muualta, mutta niiden alkuperämaa on oltava esillä verkkokaupassa), vastuullisia ja ekologisia arvoja ja läpinäkyvää viestintää tuotannosta. Suomikki-brändit tekevät yhteistyötä ja odotamme mukana olevilta brändeiltä osallistumista Suomikin yhteisiin kampanjoihin omien valmiuksiensa mukaan. Nähdään toisemme Suomikissa yhteistyökumppaneina, ei kilpailijoina!