Suomikki tapahtumat

Kiitos osallistumisesta Suomikki -suunnistukseen

Suomikki-suunnistus Tampereen messuilla 17.-19.11 innosti monia tutustumaan Suomikin brändeihin ❤️ Voittajille on laitettu sähköpostia, joten kurkkaathan oman sähköpostisi jos osallistuit suunnistukseen! Oikea yhteenlaskettu vastaus oli 100, koska Suomikki on satavarmasti kotimainen. Onnittelemme Anniinaa, Marjaa ja Teijaa!

---------------------------------

Suomikki järjestää Pop up tapahtumia säännöllisesti. Keväällä 2023 järjestimme ensimmäisen Suomikki Pop upin Tampereella Kauppakeskus Ratinassa, ja syyskuussa 2023 olimme 13 brändin voimin Helsingissä kauppakeskus Forumissa. Etsimme jo tiloja keväälle 2024!

Satavarmasti Suomessa tehty. Suomikki on luotettava. Suomikki on lempeä. Suomikki pistää hymyilyttämään, sillä se on satavarmasti kotimainen. Suomikin halaukseen kerääntyvät Suomessa tuotteensa valmistavat muotiyritykset. 

Suomikki on kuuden kotimaisen yrityksen perustama yhteisö; perustajajäseninä Kiedo, Hujaus, Ommellinen, Kaino, FeelK ja Anette Ahokas Design. Suomikin tavoitteena on vahvistaa ja ylläpitää kotimaista valmistusta, luoda työllisyysketjuja Suomeen, tarjota asiakkaalle mahdollisuus löytää yhdestä paikasta kotimaiset Suomessa tuotteensa valmistavat brändit ja voimistaa yritysten välistä yhteistyötä ja verkostoitumista.