Suomikki tapahtumat

Suomikki järjestää Pop up tapahtumia säännöllisesti. Keväällä 2023 järjestimme ensimmäisen Suomikki Pop upin Tampereella Kauppakeskus Ratinassa, ja syyskuussa 2023 olimme 13 brändin voimin Helsingissä kauppakeskus Forumissa. Keväällä 2024 järjestimme tapahtumat sekä Tampereen Ratinassa että Helsingin Forumissa, ja brändejä oli molemmissa mukana jo vajaa parikymmentä!

Suomikin pop upeissa on mukana mahtava kattaus kotimaisia muoti-, koru- ja asustebrändejä. Pysy kuulolla, syksyn 2024 tapahtumat ovat jo suunnitteilla!

Satavarmasti Suomessa tehty. Suomikki on luotettava. Suomikki on lempeä. Suomikki pistää hymyilyttämään, sillä se on satavarmasti kotimainen. Suomikin halaukseen kerääntyvät Suomessa tuotteensa valmistavat muotiyritykset. 

Suomikki on kuuden kotimaisen yrityksen perustama yhteisö; perustajajäseninä Kiedo, Hujaus, Ommellinen, Kaino, FeelK ja Anette Ahokas Design. Suomikin tavoitteena on vahvistaa ja ylläpitää kotimaista valmistusta, luoda työllisyysketjuja Suomeen, tarjota asiakkaalle mahdollisuus löytää yhdestä paikasta kotimaiset Suomessa tuotteensa valmistavat brändit ja voimistaa yritysten välistä yhteistyötä ja verkostoitumista.