Suomikki Pop up

Suomikki saapuu Helsinkiin! Tapaa kotimaisten brändien omistajat ja sovita syksyn satavarmat uutuudet ❤️

Suomikki Pop up

Helsinki, Kauppakeskus Forum, 2.krs

21.-24.9.

Kiedo, HUJAUS, feelK, OMMELLINEN, Anette Ahokas Design, Ruusa Design, Fmam, Aleksiina Design, Upcycle with Jing, BIRGIT PYYKKÖ, Alldag, RIIMINKA, Virkkukoukkunen

Ennennäkemätön Suomikki Pop up saapuu Helsinkiin! Forumin kauppakeskuksen 2. kerroksesta löydät Suomikin myymälän, joka sulkee syliinsä yli 500m2 satavarmasti Suomessa valmistettua muotia.

Suomikki Pop up avoinna:

21.9 to klo 10-20
22.9 pe klo 10-20
23.9 la klo 10-18
24.9 su klo 12-16

Olet lämpimästi tervetullut!

Suomikki järjestää Pop up tapahtumia säännöllisesti. Keväällä 2023 järjestimme ensimmäisen Suomikki Pop upin Tampereella Kauppakeskus Ratinassa.

Satavarmasti Suomessa tehty. Suomikki on luotettava. Suomikki on lempeä. Suomikki pistää hymyilyttämään, sillä se on satavarmasti kotimainen. Suomikin halaukseen kerääntyvät Suomessa tuotteensa valmistavat muotiyritykset. 

Suomikki on kuuden kotimaisen yrityksen perustama yhteisö; perustajajäseninä Kiedo, Hujaus, Ommellinen, Kaino, FeelK ja Anette Ahokas Design. Suomikin tavoitteena on vahvistaa ja ylläpitää kotimaista valmistusta, luoda työllisyysketjuja Suomeen, tarjota asiakkaalle mahdollisuus löytää yhdestä paikasta kotimaiset Suomessa tuotteensa valmistavat brändit ja voimistaa yritysten välistä yhteistyötä ja verkostoitumista.