Mikä on Suomikki?

Oletko joskus yrittänyt selvittää, missä sinua kiinnostava tuote on tehty? Uskomme, että meillä jokaisella on ollut se tilanne, saatikka sitten että löytäisimme helposti ne tuotteet jotka valmistetaan vielä Suomessa. 

Suomikki on yhteisö, joka kerää yhteen Suomessa tuotteensa valmistavat muotibrändit. Haluamme, että asiakkaidemme on helppo löytää yhdestä paikasta vaatteet ja asusteet, jotka on valmistettu satavarmasti Suomessa. Suomikkiin kuuluvat brändit löydät verkkosivuiltamme. Järjestämme myös Pop Up tapahtumia, joissa on ainutlaatuinen mahdollisuus kävellä ostoksille liikkeeseen, joka on täynnä satavarmasti Suomessa valmistettua muotia. 

Haluamme tuoda kotimaisen valmistuksen näkyväksi, ja kotimaiset brändit esille sinne mistä niitä ei yleensä löydä kuten kauppakeskuksiin. Tapahtumissamme pääset livenä tutustumaan yrittäjiin, yrityksiin ja aidosti kotimaisiin tuotteisiin.

Lisäksi Suomikin tavoitteena on vahvistaa ja ylläpitää kotimaista valmistusta, luoda työllisyysketjuja sekä vahvistaa yritysten välistä yhteistyötä ja verkostoitumista. Jokainen brändi, joka Suomikista löytyy on sitoutunut Suomikin tärkeimpään arvoon; kotimaiseen vastuulliseen valmistukseen. Suomikki on keskittynyt aikuisten pukeutumiseen ja asusteisiin, ja kaikki mukana olevat yrittäjät ovat täysipäiväisiä yrittäjiä. Etsit sitten mekkoa, korvakoruja, hellehattua, housuja, vyötä tai neuletakkia toivomme, että löydät sen Suomikkilaisilta - muutetaan maailmaa yhdessä yksi kotimainen tuote kerrallaan!

Suomikki on syntynyt kuuden kotimaisen yrityksen ideasta. Perustajajäseniä ovat Kiedo, Hujaus, Ommellinen, Kaino, FeelK ja Anette Ahokas Design.